29 februari

Skottdagen har bestått av öppning på jobbet (södergårdsskolan för tillfället), och sedan en lång tur på stan med Emelie :) Det kändes verkligen som om våren var här idag, men jag vågar inte hoppas på för mycket då det säkert lika gärna kan snöa imorgon igen! 
Jag fick iaf med mig lite smink hem, som vanligt.. Bestämde mig för att prova Maybellines nya foundation Fit Me, är redan supernöjd! Dessutom köpte jag upp mitt presentkort på Make Up Store som jag fick av Emelie i julklapp! En ny borste och ett läppstift fick det bli, yey! ;D
Nej nu känns ögonlocken alldeles för tunga, har trotts allt varit uppe sen fem.. Godnatt!

27 februari

Sitter och pratar med min älskade Daniel i telefon, och försöker lista ut hur man betalar balavgiften. Åh va kul det ska blir att gå på bal igen, med honom! Vi har verkligen något att längta till! (om vi nu lyckas betala avgiften såklart.. ;D)
Usch, klockan är inte ens nio och det jag vill mest av allt är att sova. Sorgligt! Men har faktiskt varit och tränat idag så skyller på att jag är trött pga det, helt osant är det ju inte! Step styrka var det idag, det absolut roligaste passet på friskis, utan tvekan! :D Måste bara försöka komma iväg fler gånger i veckan nu..

26 februari

Helgen har varit så himla bra!
Fredagen spenderades tillsammans med Emelie och Malin, thaimat och oändligt med prat om allt och lite till. Precis vad jag behövde! :)
Sen kom Daniel och jag fick somna bredvid den jag älskar mest<3
Lördagen bestod av en titt på stan, handbollsmatch och filmmys, helt underbart!
Och idag tog Daniel med mig till rangen för första gången i år! Dags att börja öva, med tanke på att jag i vår ska ta grönt kort :D och efter att ha känt på det idag var det ju bara att konstatera att det kunde behövas, om man säger så..
Efter golfen åkte vi och kollade på Oscars fotbollsmatch där jag frös tårna av mig, usch va kallt det var! Man blir lurad av att solen lyset och tar på sig allt för lite kläder, men det kan ju inte hjälpas när man längtar till våren SÅ mycket!

 

Vad hände där?

Och jag som aaaaaaldrig trodde jag skulle skaffa blogg.., haha! :D
Men har funderat lite och det blir ju faktiskt som att skriva dagbok i princip, fast roligare och förhoppningsvis ger man inte upp efter någon månad heller ;)
Vi får väl se om jag har något att skriva om nu bara!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0