27 mars - helgen som varit

Denna helg har varit helt fantastisk. Vår väder, golf x2 och årets första grillning! Tror knappt det kan blir bättre :D
Idag är det redan Tisdag, en bra tisdag! Lönen har kommit och skatteåterbäringsbeskedet var bättre än bäst! 
Har precis varit på intersport och köpt nya löparskor dessutom så nu ska mamma och jag ut på en promenad i väntan på att pappa grillat klart, uuunderbart!

23 mars - nytt objektiv! :D

Idag kom mitt nya objektiv som jag beställde i början av veckan, och jag är nöjd! Bilderna blev helt fantastiska verkligen, så himla kul! Fick chans att prova det ordentligt då Daniel och jag åkte till Skinnarebo på eftermiddagen och spelade golf, vilket också var otroligt kul! Längtar tills jag har tagit det där gröna kortet nu så att vi kan börja spela på riktigt och inte bara korthålen :)N
Nu får det självklart bli en bildbomb med massa fina bilder från idag:

19 mars - vår, eller?

Imorse när jag vaknade hos Daniel fick jag minst sagt en chock när jag tittade ut.. Hagel och full storm - vad hände med vårvärmen? Humöret blev snabbt sämre, men som tur var försvann ovädret lika fort och jobbdagen blev faktiskt riktigt bra! Slutade redan klockan två, och för att få tillbaka vårkänslorna igen gick jag ut i trädgården och knäppte lite bilder på några av alla blommor som börjat titta upp lite överallt! Så underbart!

18 mars - Lovsjön och högskolan

Idag har vi varit och firar farfars 79onde födelsedag, och som vanligt lämnat Lovsjön med alldeles för mycket av farmors goda mat i magen! Vi hann även med att kolla till om sjön låg kvar - vilket den gjorde - och leka lite med isen, haha!
Väl hemma igen har Daniel och jag skickat in våra högskoleansökningar - pirrigt med väldigt kul! Håller tummarna nu för att båda kommer in!

 

17 Mars

Ikväll är det fest - både på Ljungarum och på torpa! :)
Mamma och pappa har hela villaföreningens styrelse över på ett sista möte då de sen lägger ner, och vi är på fest hos Emelie och Oscar :D
Musik, breakdance, lite moonwalk och kvällen är gjord! Ska fortsätta i denna takten hela kvällen är det tänkt, Kan det bli bättre?! NEJ!!

 

12 mars - vikariat och vårsol

Idag var första dagen på mitt nya vikariat på sveahälls förskola. Jag trivdes dunderbra, så sista juni kommer nog komma fortare än vad man tror! :)
När jag kom hem var ju vädret helt underbart, så jag ställde in mitt planerade Friskispass och snörande på mig uteskorna ist för en Powerwalk i skogen. Skönt och härligt på alla sätt - men så otroligt jobbigt! En timmas gång + styrka Senare sitter jag här helt slut i soffan och känner mig duktig! Nu ska jag kolla på #adamlive och ladda batterierna ;)!

 

JAAA!!

Loreen vann melodifestivalen!! :D Så himla rätt!
(fast tyckte dock lite synd om Danny, som kom tvåa - han såg så ledsen ut...)
Foto: SVT

10 mars - påväg hem från Göteborg

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Göteborg efter att ha firat morbror Mattias födelsedag tillsammans med familjen, mormor, morfar och hans flickvän Therese! Vi började med lite fika i deras lägenhet följt av ett par timmar på stan och sedan god mat på en pub - en bra dag helt enkelt!
När vi är hemma om en stund väntar melodifestivalfinal och mys med Daniel :) skulle ha träffat Malin egentligen, men det får bli en annan dag tyvärr!
Nej, nu måste jag sluta titta ner i telefonen innan jag blir åksjuk!

 

9 mars

Just nu sitter jag hos Emelie tillsammans med henne och Malin, väldigt mysigt :D eller, vi spelar Wii och med tre vinnarskallar går det inte att undvika viss tjurskallighet ;D
Men kul har vi i alla fall!

 

Roses


4 mars

Gårdagen började med badminton tillsammans med Daniel, Malin och Sebastian, så himla roligt! :)
Har träningsvärk i både armar, ben och mage idag, stel som en pinne - men det var det helt klart värt!
På kvällen tog vi igen den nyttiga förmiddagen med tacos, chips och skräckfilm! Malin och jag hann även med lite melodifestival när killarna var iväg och hyrde film (eller vad det nu var som tog sån tid.. ;D)!
Superlyckad dag i vilket fall, som snart måste göras om!!

Idag har Daniel och jag inte gjort något alls, och det tänker vi nog fortsätta med - följt av lite One Tree Hill. Perfekt söndag!

 

 

Canon EF 50mm f/1,8 II

Åh, jag är så sugen på att köpa det här objektivet till min systemkamera. Köpte ju en Canon eos 500D för bara några veckor sedan (älskar den!), och har läst så mycket bra om det nu så jag har svårt att stå emot. Borde kanske inte med tanka på att jag inte har så mycket pengar, men det kostar trots allt bara 889:- på media markt. Inte mycket för ett objektiv, faktiskt!

2 mars

Just nu sitter jag på jobbet och har lite rast! Om 2,5 timma är det helg, och det känns så otroligt skönt - Åh va efterlängtat!

Igår var det första Mars. Ny månad, men framför allt Daniels och min 1,5 års dag! :D jobbade till fem och åkte sen hem till Daniel där jag fick världens överraskning! En riktigt lyxig middag och en bukett rosor stod och väntade på mig, åh va glad jag blev! Han hade till och med fått iväg sina föräldrar så vi fick ett par timmar ensamma, trots att jag slutade sent. Vilken pojkvän jag har, är så himla lycklig :)! Världens finaste dag blev det, tack vare honom <3

 

 

RSS 2.0